po cvičení
Co dělat po cvičení.. Čtyři hlavní tipy!
Cvičení
9. 5. 2020

Správné cvičení vás bezesporu může dostat do formy. Pokud se věnujete cvičení, měli byste také vědět, co dělat po něm, aby veškerý čas, který jste tomu obětovali dával skutečný smysl.

Více
po jídle brzo hlad
Máte po jídle brzo hlad?
Strava
5. 5. 2020

Věděli jste, že vaše tělo funguje podobně, jako určité signály? Řeč je teď o hladu, který se v první řadě vytváří v žaludku, teprve poté koluje do mozku, který vám v neposlední řadě dá svým způsobem vědět.

Více
Jak docílit lepšího spánku
Jak docílit lepšího spánku aneb fitness proces
Fitness
1. 5. 2020

Do fitness stylu se v dnešní době dá zahrnout prakticky cokoliv. Jednou z věcí, které k těmto činnostem patří je i kvalitní spánek. Pokud chcete začít cvičit nebo toužíte po dokonalé postavě ...

Více
Co jsou to superpotraviny
Co jsou to superpotraviny
Strava
29. 4. 2020

Pokud důkladně čtete etikety nacházející se na potravinách a celkově se zajímáte o to, co jíte, pak jste se s největší pravděpodobností seznámili s pojmem superpotraviny.

Více
Sporty pro zlepšení fyzické kondice
Sporty pro zlepšení fyzické kondice
Sport
7. 4. 2020

S pravidelným pohybem docílíte dobré kondice, zvýšené fyzičky a převážně zdravého těla. Pokud nevíte, jaký si vybrat sport, pak vás seznámíme s několika tipy.

Více
multisport
Nově přijímáme MULTISPORT karty
Aktuality
2. 3. 2020

Od 1.8.2019 nově přijímáme MULTISPORT karty v našem fitku Amazing Fitness ve Frýdku-Místku. Připomínáme také provozní dobu: Pondělí – Pátek: 06 – 21h a Sobota – Neděle: 07 – 15h

Více
hiit
HIIT: High Intensity Interval Training
Sport
1. 3. 2020

HIIT je vysoce intenzivní intervalový trénink, který je účinný při podpoře růstu svalové hmoty, kardiovaskulárního systému a redukce váhy. HIIT je jedním

Více
Obecné informace týkající se hubnutí
Obecné informace týkající se hubnutí
Strava
1. 3. 2020

Cvičení jako takové by nemělo být povinností, ale zábavou, stejně jako třeba návštěva diskotéky. Tímto nápadem se zřejmě inspiroval program dietplus ®, který je založen na jednoduchém základu. Tento účinný program dodává tělu při minimální energetické hodnotě všechny potřebné látky.

Více
Deset základních rad ohledně posilování
Deset základních rad ohledně posilování
Cvičení
1. 3. 2020

Rozhodli jste se začít chodit do „posilky“ a cesta k úspěchu je daleko před vámi? Čeká vás dlouhá a klikatá cesta s nejistým koncem. Bude to náročné, to jistě ano, ale výsledek vaší dřiny a píle bude stát určitě za to. Nastíníme vám deset rad k vysněnému cíli.

Více
Zakladatelem outdoor fitness je Priessnitz
Zakladatelem outdoor fitness je Priessnitz
Fitness
1. 3. 2020

Víte o tom, že člověk, který nejspíš vymyslel outdoor fitness je ten samý, který vynalezl známý zábal Priessnitz- Vincenz Priessnitz. Ten svým pacientům doporučoval pohyb na čerstvém jesenickém vzduchu, jen pokud bylo špatné počasí povoloval pohybová cvičení v tělocvičně.

Více